Vi maler byen rød…

Super hyggelig aften i byen igår sammen med Michala. Jeg tog ud til hende ved en 19:30 tiden og vi fik spillet lidt Guitar Hero og snakket en hel masse. Ved en 22 tiden tog vi bussen mod Aalborg og kom ellers i gaden.

Jeg var også til samtale i går inde i Aalborg til en Grafisk Designer-stilling. Synes selv det gik godt og jeg fik et godt indtryk af menneskene og firmaet. Jeg vil få svar i næste uge! Er SÅ spændt og håber virkelig!

I dag har jeg bare ladet lidt op ovenpå turen i går. Det er lidt hårdt, at gå i byen. hi hi. Ikke fordi vi var særlig fulde eller noget, men kom jo lidt sent i seng. Man skal jo tænke på vores alder. hi hi. Jeg fik også et vred i min ankel igår. En klaphat kom til at ramle ind i os da Michala og jeg dansede. Av. Den er helt hævet og blå i dag. Ork! Jeg sov på sofaen hos Michala og Kim og kørte pænt hjemad ved en 9 tiden i morges. Der savnede jeg min lille familie for meget. John var så sød at lave Æg og Bacon til mig. Der er virkelig ikke noget bedre efter sådan en tur i byen. Mums!

Ellers skal vi over til Karin og Bjarne i aften. John har taget en lille morfar, så han måske kan holde sig vågen i aften. tsk tsk. Nok en meget god plan.

Imorgen bliver min MC måske solgt. På en måde håber jeg.. og på den anden side frygter jeg, at den bliver solgt. Men.. det er nok det bedste. Får ikke kørt alligevel på den og den står jo bare og ruster og bliver grim. Men godt jeg skal et par timer på job i morgen eftermiddag, når de kommer og kigger og måske endda tager den med hjem.

Nu vil jeg i omdrejninger og lige have ungerne og mig selv i bad, så vi kan være klar til i aften.

Leave a Reply

Skriv et svar