Vi gir en omgang omgangssyge

Onkel Niller passer på Tussemor

Familien på Nørvang har været ramt af omgangssyge. Alle mine unger er og har været ramt. Mindstemanden er endelig frisk og på toppen dog igen. Tøserne er helt grønne i hovederne stadigvæk. Puha. 7, 9, 13 er vi voksne ikke ramt eller bonusbørnene. Lad os håbe det var denne omgang for nu.

I dag gav jeg morgenbrød på jobbet som fejring af salg af gården. Det tror jeg de satte stor pris på. Og jeg er blevet godt kørende igen. Kører i Ford i disse dage. Det er noget drenge-røven her kan lide kan i tro.

I denne uge skal vi også have hentet en stor sofa hjem som vi har købt af ungernes far. Den passer perfekt ind i vores nye hjem og den er meget rummelig til vores kommende store familie. Dejligt vi kan hjælpe hinanden på den måde. Det bliver så godt! I juleferien skal vi have malet og gjort værelser og resten af huset færdig til indflytning og så rykker vi ellers i det nye hus. Det bliver godt! Ungerne glæder sig til at være med til at male og de får selv lov at bestemme farverne på væggene. Det er et hit, skal jeg hilse at sige!

Leave a Reply

Skriv et svar