Velkommen til Stewart Stardust

I går hentede jeg denne lille søde fyr hos min kanin-pusher i Ørsø. Jeg har ikke helt kunne slippe tankerne om denne her lille søde løvehoved blanding, der desværre ikke var salgsklar sidst jeg var ude efter to kanin-unger. Heldigvis var han ikke blevet solgt endnu og jeg kunne hente ham hjem til flokken. Han er virkelig vakker og pjusket. René siger han ligner Stewart Stardust som er en fiktiv karakter skabt af Anders Matthesen. Med det grå skæg rundt om hovedet, så giver jeg faktisk René ret. Det er ret så sjovt. Så nu hedder han Stewart Stardust, simpelthen.

Den rigtige Stewart Stardust

Ældste barnet havde sin veninde med hjemme i går og hun blev og spiste. René kom først rigtig sent hjem, så vi 3 tøser hyggede med god mad og julekalender og lidt udfordringer. I går var det planken! Hold nu op. Det ser så let ud, men det er mega hårdt, skal jeg hilse at sige! WooW!…