Tidligere indlæg blev låst med kode

Grundet trusler på mail her kl. 12.45 om politi og advokater pga. mit tidligere blogindlæg: “Der skal to til krig” – blev mit tidligere indlæg sat på med kode, så kun dem med koden kan se indholdet. Mest for at få noget fred! Som jeg skrev i indlægget, har jeg ikke et ønske om krig! Og vil heller ikke starte en krig. Vil bare gerne have lov at være i fred fra den familie jeg har fravalgt! Jeg valgte dog i sidste ende at åbne mit indlæg fordi det jeg skriver er sandt.

Et lille udpluk af min egen børnejournal ….

Men vil sige, at man kun kan blive anmeldt for æreskrænkelse, hvis det man skriver er usandt! Og intet af det jeg har skrevet her på min blog er usandt. Det er min side af historien som jeg også har beviser for i form af alle de SMS, telefonbeskeder og mails jeg har modtaget og ikke mindst aktindsigten fra min egen barndom. Intet er opspind.