Tiden løber fra mig…

Sikke som tiden løber – kan slet ikke følge med. Det er jo dejligt og har masser at lave på job. Og når man kommer hjem er der nok at se til med unger, hus og dyr. I aften glæder jeg mig især til det nye Ånde-program, der kommer i TV. Elsker jo sådan noget.

Igår skulle jeg have Julie med hjem fra Børnehaven. Det gik bare så godt. Julies forældre havde sat et autosæde nede i Børnehaven og så kørte det bare! De fik leget en god times tid inden Julies far kom og hentede hende igen. Fredag skal Chili passes hele dagen hos Julies mor, Karin. Der er noget pædagog-dag i børnehaven og hele børnehaven er lukket. Er glad for Karin har tilbudt at passe Chili. Men ellers havde jeg vist også en mulighed hos Mette – har jeg hørt en lille fugl synge om. Så det er bare dejligt, at have de muligheder – når man ikke lige selv har familie i nærheden, der kan passe ungerne. Super venner!

Nu vil jeg snart pakke sydfrugterne og vende næsen hjemad. Arbejdsopgaverne er lavet og jeg kan med god samvittighed tage hjem! Nice!

2 thoughts on “Tiden løber fra mig…

Leave a Reply

Skriv et svar