Sommertid VS mig = 0-1

Ja, i dag var det slet ikke så hårdt, at stå op kl. 6:15. Tror kroppen endelig, så småt, er ved at vænne sig til sommertid. Skønt. Jeg hader nemlig, at være morgensur smiley

Tog lige et smut vej af Kirkegården for at besøge mor. Kan se der skal nye blomster på derude. Men vil gerne lige have frosten væk først. Jeg lagde min lykkemønt ude på hendes bed. Synes ikke jeg kunne køre derfra uden at “give” hende noget. Dejligt, der lige var tid til et bette besøg. Længe siden, jeg sidst har været derude. smiley

Vi er ved at kigge på materialer til gedehegnet. Nu skal det være. Nu skal de ud og hygge. Vi har godt nok ikke tid denne weekend – men den næste igen, så skal det være. Tror også næste weekend igen skal gå med en tur i biffen. Der er jo kommet den nye Rødhætte film. Den skal ses!

Nu vil jeg have min morgenkaffe og finde dagens opgaver frem… Ha´en dejlig dag alle sammen! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar