Solskin…

Kan man blive andet end i godt humør af det skønne vejr, der er i dag? Godt nok kan man godt mærke, at vi lige har stillet urerne frem – men, det gode vejr, hjælper lidt på det hele. Det er da for skønt! Jeg har fået vasket mondeoen på vej hjem fra job. Den trængte! Hestene er lige kommet ud godt forårskåde og huset er ved at blive luftet godt igennem. Simpelthen pragtfuldt, hvis I spørger mig!

Det gik godt på job i dag og jeg nåede at runde Biblioteket, hvor min kollega arbejder. Vi skulle finde ting og sager til vores stand til Ordkraft. Det var skægt, at komme ned i den gamle kælder. Eller.. det var faktisk pænt klamt – så godt vi var to! Efter arbejde fik jeg som sagt vasket bil og købt en ny klipper til John. Han er ved at danne hentehår og det klæder ham altså ikke!
Vi fik postkort fra Birthe og Svend Åge i dag. De kom så hjem igår. he he. Men, sødt af dem, at sende os et postkort. Vi har i den forbindelse også passet deres Anton hele ugen. Det er gået så fint. Han var from som et lam hele ugen. Så er det jo nemt, at passe hund.

Nu vil jeg have lidt styr på huset og begynde, at tænke på aftensmaden. Gad godt vide hvornår Johnson kommer hjem. Jo bedre vejret er – jo mere arbejde er der i hans firma – og vejret er jo GODT i dag smiley

Leave a Reply

Skriv et svar