Snart weekend…

Den her uge er bare fløjet afsted ligesom sidste uge. Det er helt vildt! Men virkelig dejligt. I aften står den på max hygge; godt selskab, hjemmelavet pizza, rødvin og guf. Jaaahh… det bliver en dejlig fredag aften. Glæder mig!

I weekenden skal der laves en del praktiske ting. John vil ud og rydde op og sortere i udehuset og jeg skal have sorteret tøj og lagt en hel uges vasketøj sammen og på plads. Haven vil vi også gerne ud i en tur. I hvert fald ud og samle ting, fliser m.m. der bare ligger og flyder derude – Det skal væk. NU!

I morgen er der også Gymnastikopvisning i Klokkerholm-hallen og vi skal vist med. Om ikke andet tager jeg alene derned sammen med ungerne. Det var i hvert fald skægt at være med sidste år. Tror nu også John tager med – hvis jeg kender ham ret. hi hi. Det vil han heller ikke gå glip af.

Dytten skal over til Lasse i eftermiddag. Dejligt jeg fik den gjort lidt anstændig inden den skal derover. tsk tsk. Så er den også fin, når den er færdig med at blive lavet. Der er en del ting jeg har bestilt: Radioen skal sættes i, ny antenne og en del pærer skal skiftes, tandrem og olie skal skiftes, ny vandpumpe samt nyt oliefilter. Jo jo, den får hele turen! Bedre at være forberedt – end pludselig at få en uforudset regning.

Ugerne stod alt for tidligt op i dag. Halv seks vågnede Lotus og jeg prøvede virkelig at få hende til at trække den lidt længere. Men så kom John op med en flaske og så var det løb jo ligesom kørt! hehe. Nej det var fint han kom med en flaske til hende – men det gjorde så at vi nu er i ALT for god tid! Men pyt. Nu sidder vi og hygger ved morgenbordet med youhurt til hele banden og mor med sin pc. Ja, det er hygge smiley

Leave a Reply

Skriv et svar