Skøn søndag…

Søndagen er blevet brugt ude. Selvom det blæser, så er der alligevel dejligt i solen og skønt, at se hvor alting skrider fremad med projekterne herhjemme. Brutus har været ude og indvie gedehegnet og han synes vist det var TIP TOP!

Igår aftes stod den på Bingo Bango. Chili synes det var rigtig skægt at sætte krydser. Men tror dog ikke hun forstod meget mere end det.

Vi stod sent op i dag. Lotus var godt nok lige oppe ved en 6 tiden og fik sin morgengrød. Heldigvis var hun frisk til en lur hurtigt derefter. Vi vågnede lidt over 9 alle sammen. Kan slet ikke mindes hvornår det sidst er sket! Jeg sendte John til købmanden efter et franskbrød og lidt juice og så tryllede jeg lidt æg og bacon frem. Namme nam! Efter morgenmaden drønede Lotus og jeg ind til Hjallerup og fik købt ind til næste uges madplan. Det er altså et HIT, at handle ind om søndagen. Hylderne er fyldte og der er slet ikke så meget kaos derinde af mennesker. Så det kan helt klart anbefales.

Vi venter stadig på Dr. Dyr. Han skulle være kommet – men, der er nok noget, der er kommet i vejen. Vores er jo ikke så akut. Vi venter og ser hvad der sker…

Ellers har jeg været ved at sætte bånd op om den lille vinterfold. NØJ, hvor det larmer og blaffer. Mon ikke det kan skræmme hestene lidt så de holder sig fra hegnet?! Kønt er det dog ikke – men, vi er villige til at prøve hvad som helst, for at holde dem inde…

Leave a Reply

Skriv et svar