Samtalen i Fr.havn…

Troppede op til samtale i Frederikshavn i dag – godt forberedt. Jeg synes jeg fik et godt og positivt billede af virksomheden og håber også jeg fik “solgt” mig selv på bedste måde. Havde en god mavefornemmelse. God kemi, synes jeg vi havde. Hun var i hvert fald yderst venlig og ligetil hende jeg var til samtale hos. Nu kan jeg bare vente i spændt. Får svar midt i næste uge. Der skal jo selvfølgelig en del flere til samtale. Ja, det er hård konkurrence – desværre. Noget andet er, at hun viste mig et 3D program, som jeg lige vil have prøvet. Det så ret så funny ud – og hvis de nu vælger at ansætte mig, ville det jo være fedt, hvis jeg kunne programmet.

Har ellers haft en dejlig dag på job og fik lavet en masse kreativt til diverse projekter. Vi blev lige presset en ekstra mand ind på kontoret. Hun er der kun hver mandag – så det går jo lige. Dagen er fløjet afsted – hvilket jo er rigtig skønt.

John er ude og sætte vores postkasse op. Langt om længe! Glæder mig til at komme ud og se resultatet her senere. Nu står den på opladning til i morgen med en god kop te foran kuk-kassen.