På ryggen af Henning!

Ja, jeg gjorde det squ! Jeg kom på ryggen af Henning! Dog efter 2 timers kamp. Men jeg gjorde det! JEG GJORDE DET!! smiley

Henning har aldrig haft (spændt) en sadel på og har vidst kun haft hovedtøj på én enkelt gang. Så der gik noget tid med bare at vænne ham til det. Bidet tog han dog med det samme. Men sadlen – den var altså lidt træls, synes Henning. Især gjorden. Men på, kom den. Ud og prøve at komme op. Næææh nej.. Ikke sjovt. Henning gjorde alt for at jeg ikke skulle op. Lidt sparken ud her og der og løb lidt rundt. John sad og grinede af mig. Jeg ville op. Jeg ville som minimum op og hænge i den ene stigbøjle. Det var mit mål. Det kom jeg, efter to timers kamp. Tilsidst blev jeg modig og kom helt op. Henning gav et hop frem og stoppede så og vi stod lige så stille og faldte til ro. Jeg fik et par runder i skridt og er bare SÅ stolt af mig selv. For tre år siden var det samme tur – bare mig på Jens. Jeg var ved at skide i bukserne. Det var jeg ikke denne gang. Jeg følte mig godt tilpas og har bare et usynligt bånd med Henning. Jeg stoler på ham, på en anden måde, end jeg stoler på Jens. Det er ikke til at forklare. Henning er virkelig en god dreng. Åhh.. HERLIG AFTEN altså! Er helt høj!

Leave a Reply

Skriv et svar