Oups, I did it again!

Var nu alligevel ret irriteret over mit hårfarvningsprojekt ikke lykkedes som jeg gerne ville have det i sidst. Så har gået og taget tilløb til et nyt forsøg. Så gik i krig, da jeg fik fri fra job i går. Havde selvfølgelig helgraderet mig med en lysebrun toningsfarve (7, 9,13, hvis det skulle gå galt). Prøvede med lidt skrappere midler denne gang og lod det sidde længere end jeg normalt ville have turdet. Sidst trak jeg farven ud, men denne gang var det en kraftig afblegning.

Det blev.. ja som i kan se… gult, lyserødt og orange, som jeg havde forventet. Men lyst blev det. Lyst nok til at putte min Silver farve oveni.

Sådan ser jeg ud i dag! Nyvasket og håret sat. Er faktisk ovenud tilfreds med resultatet. Det er ikke totalt silver farvet – men det er faktisk også ok. Det kommer også an på hvordan lyset lige falder på hårdet.