Ny uge og Valentins Dag…

Ungerne er blevet sendt godt afsted i børnehave og mor her har fået lidt morgensladder i børnehaven og hos dagplejen. Sidder nu her og lader op til jeg skal til møde med min sagsbehandler på Jobcenteret i Brønderslev. Krydser fingre for de har et job på hånden så jeg kan komme igang igen. Efter mødet vil jeg ud og handle madplan og… arrangere en romantisk aften. Det er jo Valentins Dag – Så manden får selvfølgelig sin livret i aften: Flødekartofler og Hamburgeryg og en god flaske vin bliver knappet op. smiley

Jeg vil også lige en tur vej af Mor og ligge en lille buket i dagens anledning. Det er ved at være længe siden jeg har været den vej forbi. smiley

Bjarne var så sød, at komme med gulerødder til vores heste igår aftes! Og i fredags kom de med friske æg! Altså! 1000 tak for det til jer begge! Så I kan tro jeg gik amok med at lave pandekager. Der er bare ikke noget bedre end friske landæg!

En sød pige, jeg har lært at kende lidt over Twitter har foræret mig et gavekort til Smaahjerter.dk – jamen findes der sødere mennesker? Det varmer virkelig og jeg vil aldrig glemme det. Det skal du vide Anne! Tak tak tak!

Ellers skal dagen bruges på at lave en dejlig Valentins aften! Glæder mig og er lidt spændt på om John også har husket dagen?!?. Thi hi! Det må tiden vise… smiley