Mine sovetryner & vinterferie skudt igang!

Efter aftensmaden gik jeg ovenpå, for at lave lidt grafisk arbejde. Da jeg kom ned igen, sov både John og Chili på sofaen. Klokken var ikke mere end 19! ALTSÅ! Hvad skal jeg gøre ved dem? Tsk tsk!

Ungerne og jeg har nu vinterferie. Desværre er vi ikke så heldige at deres far kan joine os. Men vi skal tænke på ham, når han står ude i sne og frost og arbejder smiley

Jeg har lagt en del dejlige planer for den kommende uge. Mandag kommer Chilis bedste veninde og hendes søde mor til frokost. Tirsdag skal vi over til Ynglings-Michalaen til kaffe og fredag har Mættæ og jeg aftalt vi skal lave noget sammen med ungerne. Hvad det skal være, har vi ikke helt fundet ud af – men jeg er sikker på vi nok skal finde på noget sjovt. Fredag aften bliver det “Pizza-aften” med Lasse og Mette. Det er bliver hyggeligt! Lørdag kommer Bjarne, Karin og Julie og spiser til aften. Vi skal også finde plads til en dag i ugen, hvor vi skal med ud og købe møbler og sager til Mosters lejlighed. Det skal nok blive godt! Glæder mig sindssygt meget til den kommende uge!

2 thoughts on “Mine sovetryner & vinterferie skudt igang!

  • Hej Karin. Ja, den John Altså! Ved ikke hvad jeg skal gøre ved den trætte gamle mand?!? 😉 Meeen, tør næsten godt love han holder sig vågen på lørdag 🙂

  • Ej John altså… Håber ikke han går kold, når vi kommer op og skal spise hos jer ;-D

Comments are closed.