Ja, det bliver hverdag igen

Et udtryk som vi griner af begge to, er udtrykket: “Ja, det bliver jo hverdag igen”. Ja, det gør det sikkert – men er det så skræmmende? Jeg frygter det i hvert fald ikke i dette forhold. Vi er begge så gode til at overraske og lave crazy-skøre ting sammen, hele tiden. Griner HVER dag sammen og af hinanden. Så befriende – så rigtigt. Det er fantastisk at være fundet sammen med en, der ligner en selv så meget på det personlige plan. Vi tænker meget ens og deler den samme skøre humor. Vores syn på børneopdragelse er også meget ens og vi går ikke så meget op i om tingene bliver gjort ligenu og her. Hyggen og kærligheden er det vigtigste. Det andet løber ingen steder – og samtidigt får vi udrettet en masse, mens vi hygger. Det kan jeg godt li’.

I går kom kæresten sent hjem pga et møde – så jeg hyggede mig med at handle ind til en lækker aftensmad. Et par gode steaks, whiskysovs, broccolisalat, flutes og bagekartofler med hjemmelavet hvidløgssmør. Behøver jeg at sige han virkede ganske tilfreds, da han kom hjem.

Blæsevejret har også taget det sidste af vores stakit over mod naboen – så i weekenden ryger det ned og væk. Så skal vi have købt nyt ind og få det malet. Det glæder jeg mig til. I sidste uge røvharpede en renovationsmedarbejder vores stakit, ved han kørte på det med skraldespanden – sikkert fordi han var sent på den og havde travlt. Vi havde ringet efter dem da de ikke kom som planlagt. Og nu er det så helt ødelagt pga stormvejret. Det bliver dejligt at få det ryddet og og væk.

Leave a Reply

Skriv et svar