Hygsom dag i dag…

Jeg hentede Svend Åge lidt halv 10 og så begav vi os ellers ud efter foder til hestene. Derefter gav de en kop kaffe hjemme hos Birthe og Svend Åge og jeg fik lige set på deres computer og hjulpet med noget opsætning af programmer osv. Og sørme om jeg ikke fik frokost også mens jeg var derovre. Er næsten lige kommet hjem og må nok hellere lige få lavet lidt, så det ser ud til jeg har lavet noget herhjemme i dag og ikke bare sladret dagen væk. hi hi. Jeg har fået lukket hestene ud og gjort klar til de engang skal ind igen. Og så skal jeg lige have hentet ungerne og så venter vi pænt på far kommer hjem engang i aften. Lød vist til det blev ret sent i dag.

Jeg skal også lige have udfyldt en Tavshedserklæring og børneattest til mit nye job. Det vil jeg få udfyldt og sendt afsted i morgen formiddag (eller måske endda køre op med dem).

Kan I have en rigtig god dag og nyd det flotte vejr!