Grå dage

Ved ikke om det er efteråret der er på vej og det triste vejr vi har i disse dage. Humøret er ikke helt i top. Min fod driller stadig og gør afsindigt ondt. Og stædig som jeg er, så “går” jeg rundt på den og æder smerterne i mig. Dumt. Burde holde mig i ro. Men kan ikke holde mig i ro. Den hæver op hver aften til det dobbelte. Har en kæmpe “tennisbold” på siden af folden, der bare dunker og gør ondt. Har prøvet at forstuve foden før, men aldrig så slemt her. Jeg er hygermobil, så er vredet om 100 gange og aldrig rigtig kommet galt afsted – andet ømhed i 1-2 dage. Så det her piner mig virkelig.


Episoden fra 14 dage siden, sidder stadig i mig og gør mig ked af det. Det er svært at ryste af sig. Irriterende. Er samtidig vred og utrolig ked af det på de folk der var dernede, der synes de skulle gøre grin med mig. Ved ikke hvad jeg havde forventet – en undskyldning måske? En undskyldning for de overskred en grænse for hvad man kan tillade sig at sige til andre mennesker – eller bare mig. Ja, jeg ved det ærligtalt ikke. Kan heldigvis glæde mig til at min veninde og hendes unger kommer på lørdag. Så skal vi rigtig snakke og hygge. Det glæder jeg mig utrolig meget til.

Den anden dag blev killingen, Lars, hentet af Tina og hendes familie. Han bliver en gårdkat sammen med en anden killing de fik hentet hjem. Er sikker på han får det som blommen i et æg. De andre 2 killinger fra samme kuld venter stadig på nye hjem. Men mon ikke det snart kommer.

Leave a Reply

Skriv et svar