Godmorgen derude…

Så blev det tirsdag. Det blev vist ikke til så meget bloggen i går. Havde en underlig dag – rent ud sagt. Den dag skal bare glemmes. Chili var dog til fastelavn i går og var jo prinsesse. Det var gået fint med at slå katten af tønden. Hun havde haft en god dag.

Jeg er ved at gøre klar til jeg skal hente Svend Åge og så har han lovet at hjælpe mig med at læsse hestefoder ude i Thorup. Jeg er ikke helt sikker på hvor det ligger – men det ved han. Jeg skal have trailer med og en masse sække. Har bestilt 100 kg nemlig.

Ellers.. så har jeg fået ringet til lægen. Går og har ondt i maven, nærmest konstant og har hovedpine og en stikkende fornemmelse over det ene bryst. Det kan vel ikke være helt godt? Men, de har desværre først tid om 14 dage. Så er det nok ovre igen. Hurra for det lægesystem! Tror det er kommet af alle de spekulationer vi har for tiden. Håber det hele snart ser lidt lysere ud.

Jobcenter har valgt at sende mig ud i jobtræning hos Brønderslev Kommune – hos Børn og Kultur. Skal arbejde som Kulturmedhjælper. Det er et fedt job og jeg glæder mig da til at komme igang med at lave noget. Skal være der 6 måneder, hvis jeg ikke finder andet arbejde imens. Det er et job på ca. 30 timer. Jeg håber og tror på det kan give mig noget mere erfaring indenfor det grafiske og jeg håber jeg får den fedeste referrence derfra, når min tid er slut der. Man siger jo, det er lettere at få job, hvis man har et job?! Så det satser jeg på. Jeg klør på!