God nats søvn…

Er der noget bedre end en god nats søvn og ens “sov-længe-dag”?! Naaah.. Det er bare de bedste dage. John stod op lidt i 7 med Lotus og lod mig sove længe. Jeg kunne så ikke sove til andet end til lidt i 9. Men, lå bare og nød, ikke at skulle op. John og Chili er taget ud og lave gedehegn. Lotus sover formiddagslur og jeg har lige været i bad og gjort mig klar til dagens strabasser. Vi skal have gjort huset klar til fødselsdag i morgen. Og jeg skal have købt ind til maden i morgen. Er lidt spændt på om gæsterne synes om det. Vi skal nemlig have noget nyt og anderledes.
Sidder også og venter på Morfar ringer og siger vi skal op og hente hans bil i Ingstrup. Han har nemlig købt endnu en traktor til samlingen. Han var lige her hurtigt i morges efter et par startkabler. Tror den driller lidt smiley Nå men, jeg må heller komme i omdrejninger, hvis vi skal få noget ud af dagen…
Håber I får en dejlig weekend!!

Leave a Reply

Skriv et svar