Gæslinger

Lørdag fik vi endelig vores nye gæslinger. De var kun 2 dage gamle og noget så kære. Vi hentede dem hos Raunsmeden. Ungerne var med oppe og hente, men de blev i/ved bilen. Så det var kun René der var med Raunsmeden inde i stalden efter gæslingerne. Man må jo passe på i disse tider. Men det var en stor oplevelse for ungerne alligevel og de fik lov at sidde med dem hjem i bilen.

Vi valgte at købe 6 stk. 3 grågæs og 3 af gammel stor race. Det bliver spændende om vi er heldige der er 2 gaser og 4 hunner i blandt som ønsket. Det er ikke til at vide med de små størrelser. Men det kunne være fedt med et par af hver race og så er der to til fryseren til Mortens aften og juleaften.

I går eftermiddags kørte vi lige forbi Rakkeby. Vi skulle op og låne en havefræser så vi kan få sået nyt græs i haven. Vi blev budt på Pandekager over bål og holdt god afstand til hinanden, mens vi var der. Man skal jo passe på i disse tider. Det er godt nok en underlig tid.

Mads var også forbi hurtigt fredag. Han skal i isolation inden han skal ud og sejle, så han kom lige forbi med min fødselsdagsgave. Det var meget sødt af ham. Jeg fik to store Holmegaard rødvinsglas til samlingen herhjemme. Skøn gave.

Leave a Reply

Skriv et svar