Fyraftensbajer hos naboerne i går…

Det var slet ikke så tosset at blive inviteret på en fyraftensbajer hos Birthe og Svend Åge, da jeg kørte hjem fra arbejdet. John og ungerne var allerede derovre, og vi fik nogle hyggelige timer i haven. Ungerne legede “cirkus” og opførte et par numre for os andre.

John og ungerne havde rigtig hygget i går. De tog en tur i Biltema og købte et sejl til haven, og bagefter var de en tur i Toys R Us, hvor de hver fik en bette dukke. Lotus havde vist været helt vild derinde, og var meget svær at styre. he he.

Jeg er en smule træt i dag. Havde noget arbejde, der skulle laves i går efter aftensmaden. Blev ikke helt færdig og havde virkelig svært ved at slippe opgaven der. Håber jeg bliver færdig med den i aften, så den kan blive sendt afsted og jeg kan holde weekend! Glæder mig. Weekenden står på en masse dejlige ting. Lørdag formiddag har vi bestemt os for at tage en tur i Ikea og spise frokost og ellers lige ud og kigge om der er noget, vi slet slet ikke kan undvære og ellers lave en lille familieudflugt ud af det. Lasse og Ann holder “50-år” fødselsdag (De nemlig 25 år begge to) lørdag aften. Morfar kommer hjem til os og passer ungerne imens. Søndag står den på 1-års fødselsdag hos “svigersønnen”, Oliver. Michala og Kims lille dreng skal fejre sin første fødselsdag i et lækkert sommerhus for hele familien og vi skal med. Det glæder vi os virkelig meget til og føler os helt beæret over, at vi skal med også. Det skal nok blive en hyggelig dag!

Leave a Reply

Skriv et svar