Fru Foged…

Hvor vildt er det ikke lige. Nu er jeg blevet Fru Berg Foged?! René og jeg gav hinanden vores ja i går den 29. maj på Brønderslev Rådhus foran den nærmeste familie ❤️ Vi fik lidt boblevand og fik taget lidt billeder i byrådssalen og modtog en flot gave.

Det var faktisk en dejlig oplevelse og meget hyggelig lille form for ceremoni. Der efter drog vi ned i Rododendron Parken i Brønderslev til lidt stående taffel. Og der var lavet konfekt til den helt store guldmedalje.

Og vi nød det gode vejr og den smukke park. Vi fik også taget lidt billeder og fik pakket en masse dejlige gaver op. Måske allerede har lagt mærke til det, men vi valgte at gå All in og indtage dagen i gummirøjsere. Sjov lille detalje. Og lige i vores ånd.

Efter et par timer i den dejlige park smuttede vi på Bondestuen til stegt flæsk med persillesovs. Ja, det var en dag helt nede på jorden og lige som vi havde tænkt os. Efter aftensmaden på Bondestuen splittede vi alle op og nogen af familien tog med på Nørvang for lige hurtigt at se stedet og alle dyrene, inden de drog den lange tur til Vejle og Sjælland. Vi åbnede en flaske rødvin og poppede nogle popcorn og så en film og så var det på hovedet i seng. Vi begge var godt trætte ovenpå en dag fyldt med gode og dejlige øjeblikke.

Jeg glæder mig til resten af livet med min dejlige mand og min allerbedste ven ❤️


Leave a Reply

Skriv et svar