Fødselsdagsfest…

Sikke en dejlig dag og hold da op, hvor var der bare skønt vejr i dag. Vi lavede brunch til frokost. Scrambled Eggs, bacon, coiktailpølser, rundstykker og frugt til. Der blev guffet løs.

Lotus fik mange gode gaver. Hun fik bl.a. en lille rygsæk, som hun kan have med i dagplejen, med sit navn på. En hummeltrøje. Hello-kitty sengesæt. Strømpebukser. En nuser lyserød gåvogn og en del legetøj. Lotus havde en god fødselsdag og har leget rigtig meget med hendes gaver her i dag. Efter gæsterne tog hjem, har vi stor set kun været i haven. Farmor og farfar havde træer og buske med, som vi kunne plante ud. Virkelig sødt af dem. Og vi har fået dem plantet ud og glæder os til de spreder sig – så vi kan få lidt hygge og læ her på grunden.

Jeg fik også klippet Keld. Han var gået lidt i filt hen over vinteren. Han nød det bare. Vi sad ude på græsset og jeg fik ham klippet. Han ser noget sjov ud – men, det skal nok blive godt igen snart.

Lotus havde lidt svært ved, at falde til ro her til aften. Det må være pga. alt det, der er sket i dag. Men, nu sover hun trygt og godt og vi har fået pakket alt til en ny uge i morgen. Nu vil hygge de sidste par timer af weekenden…

Leave a Reply

Skriv et svar