Film-tøseaften med Mette…

Mette og jeg fik den gode idé, at vi ville lave gyseraften… Men jeg må nok indrømme jeg var hurtig til at finde på, vi i stedet skulle se et par afsnit af Desperate Housewives. hi hi. Jeg er ikke så god til gysere. Mette havde købt snold og vi fik set 4 afsnit – tror jeg det blev til. Lasse var en guttermand og satte en ny pære i mondeoen. Nu mangler vi bare, at få det dumme baglys til at virke. Men det er vist en større opgave. Noget med forbindelsen.

I aften står den på POMPdeLUX oppe hos Maiken i Ravnshøj. Måske har jeg fået lokket Mette-pigen med derop. Ville være dejligt, at have hende som selskab i bilen derope og hjem. Så jeg krydser fingre for hun gider, at tage med. Tegnebogen lader jeg dog blive hjemme. Skal ikke have noget – andet det virkelig er et godt tilbud. he he.

Leave a Reply

Skriv et svar