Familietræf på Jegindø…

Simpelthen en helt igennem hyggelig weeekend. Vi tog afsted mod Jegindø i fredags efter arbejdet og var dernede med campingvognen ved 19-tiden. Maiken og Nicholai var også ankommet og vi fik grillet lidt og hygget med rødvin til langt ud på aftenen. Næste dag begyndte det at poppe op med resten af den pukkelryggede familie, fra Johns side. Der var familiedyst i rundbold. Det var SÅ skægt. Der var godt nok ingen, der vidste hvem, der havde vundet. Det tog vi ikke så nøje. Det skulle bare være sjovt for alle. Om eftermiddagen var vi ude og sejle en laaaang tur. Det var noget ungerne kunne bruge. Nicholai, Bo og jeg tog 5 unger med i båden og morede os vældigt over, at drille dem, der valgte at sejle i kano ved at lave nogle vilde bølger omkring dem.

Det har været en lang, men utrolig dejlig weekend. Vi er utrolig glade for, at vi tog campingvognen med, så vi ikke skulle køre derned og hjem på samme dag. Puha.

Vi var hjemme ved 13-tiden og har siden da, fået styr på campingvogn og hjem. Nu skal vi ud og fejre vores 1-års bryllupsdag. Vi skal ud og spise på Luneborg Kro. Det er jeg meget spændt på.

Endnu en stor, stor TAK til Birthe og Svend Åge for pasning af Harley, igen! Og tak for den FLOTTE orkidé, som de også kom med til os på vores årsdag. Flaget havde de også hejst til ære for os! De er simpelthen de bedste!smiley Morfar kom også med en STOR æske lækker chokolade: Også en STOR tak til ham, for at tænke på os.

Leave a Reply

Skriv et svar