En weekend i familiens skød

Sikke en weekend. Men sikke en dejlig en af slagsen! Den er blevet brugt 100% sammen med de mennesker, der betyder allermest for os, nemlig familien. Renés forældre fra Sjælland kom og besøgte os i weekenden. Vi hentede dem lørdag formiddag på Hjallerup Kro og bortførte dem til familiehygge. Vi tog en tur op til Hirtshals, hvor vi startede dagen med en kop kaffe og en bid brød ved havnen.

Derefter tog vi i Nordsø‘ Oceanariumet og brugte et par timer der. René havde aldrig været der og det var nogle år siden jeg sidst havde været deroppe. Hans forældre havde også besøgt stedet, men for mange år siden. Vi spiste en lækker frokost deroppe og tog så derefter hjem til Rakkeby til mine forældre, hvor de bød på Æbleskiver og kaffe. Ikke dårligt!

Mine unger skulle hjem til mig om lørdagen, da deres far skulle i byen og for det ikke blev alt for meget køren og passen – så fik jeg dem allerede hjem lørdag. Så de nåede også lige at hygge med bedsterne fra Sjælland. Jeg havde forberedt maden, så den skulle bare varmes op og så var der ris la la til dessert og mandelgave, som Chili vandt.

Søndag var vi på den igen. Ea og Felix kom og også bedsterne til frokost. Vi havde nogle hyggelige timer, inden de brød op de skulle hjem igen. Vi havde også andre planer sidst på eftermiddagen. Mine forældre havde budt på “Mortens Aften” arrangement med spisning og Bowling i Hjørring sammen med Annegrethes store pige og hendes familie fra Strandby. Det var også en god og vellykket aften.

Klokken lidt i 9 i går aftes satte vi os ned – godt mætte af dagenes mange indtryk og satte Krønikken på. Perfekt afslutning på en virkelig god og oplevelsesrig weekend!

René har fri i dag og har gang i at pynte Nørvang mere op til Jul. Elsker det! Dog elsker jeg ikke, at herren kravler på taget, når jeg ikke er hjemme. Fy “Ne”, Fy… (Som Fønne ville have sagt det)….. Vi skal have lys omkring julemanden i gavlen og rundt om hønsegården. Det bliver rigtig fint, ja det gør så…

Leave a Reply

Skriv et svar