En sludder for en sladder og Playdate…

Dejlig dag – og dejlig trætte unger, der allerede putter trygt under deres dyner. I dag havde Chili sin veninde, Julie, på besøg. Hendes mor gjorde så mig selskab mens ungerne legede og hyggede sig. Bjarne kom over og fik lidt kage efter arbejde og John joinede os ikke ret lang tid derefter. Simpelthen bare så hyggeligt. Snakken gik vidt og bredt. Glæder os begge til endnu mere snak og hyggeligt samværd på lørdag. Så må vi se om vi kan lære dem, at nyde en flaske rødvin. hi hi. Ellers har vi nok en øl eller to, der også snildt kan nydes. Det skal ikke komme an på det. Jeg ved stadig ikke hvad menuen skal lyde på. Men mon ikke jeg snart finder ud af det.
Jeg kan mærke jeg er ved at være noget nervøs for samtalen i morgen. Er vildt spændt på at se virksomheden og møde folkene deroppe – men samtidigt så nervøs. Det er virkelig bare DRØMMEJOBBET jeg vil dø for at få! Det giver et vist pres, synes jeg. Håber I vil krydse fingre for mig i morgen. smiley Nu vil jeg lade mentalt op til imorgen og forberede mig så kom som jeg nu kan på samtalen. Håber I får en dejlig aften.