En glad dreng – en glad mor

I går var ungernes far og jeg til møde i Børnehaven omkring Fønne. Det går bare rigtig godt med ham og han er en glad dreng, der elsker sin børnehave. Sproget er helt med. Så der var ikke noget, at sætte en finger på. Så skønt.

Gerda, Lille Lis og Store Lars ❤️❤️?


Bettemisserne har også fået øjne. Det gør dem ikke mindre søde.

Ferien er lige om hjørnet. Kan næsten ikke vente. Trænger virkelig til ferie og bare være sammen med dem jeg allerbedst kan lide – min familie. Vi har ikke de store planer. Vi skal bare være hjemme og nyde at vi har fri. Det ser jeg frem til. Synes de forrige år har det altid handlet om, at man skulle ud og opleve og se så meget som muligt. Det giver lidt sig selv i år, med den situation vi alle er i, at man er lidt begrænset – og personligt har jeg heller ikke lyst til at se og opleve en masse udenfor hjemmet. Vi passer på os selv og hinanden i år i stedet for.

Nu ved jeg ikke hvem, der følger med i min blok – men dem af jer jeg måske har på de sociale medier, undrer sig måske over “min forsvinden”. Jeg har ryddet godt og grundigt op derinde. Jeg bruger kun facebook og Instagram fra nu af til at dele personlige ting og billeder med min familie og nære venner. Så hvis du ikke kan følge mig derinde, er det ikke et personligt angreb – bare mig, der prøver at lukke lidt ned for den verden. Jeg vil istedet koncentrere mig om denne her side og ellers se/snakke med folk i virkeligheden istedet for over de sociale medier. Og generelt bare være mere Offline. Nu må vi se om jeg kan holde det. Men jeg vil i hvert fald prøve. Tænker sommerferien er et godt sted at starte.

Leave a Reply

Skriv et svar