Den BEDSTE veninde!!

Hvad dukker Mette op med til ZUMBA her til aften? Jo, fastelavnsboller til Karin og mig! Hun er godt nok tosset – men bare så dejlig! Hun havde jo “truet” med hun ville gøre det – nu vi tiggede sådan efter fastelavnsboller. hi hi. Det er bare iorden, ja det er! Tak Mette!!

I dag er dagen gået sammen med Birthe og Svend Åge. De hentede mig kl. 10 og vi begav os afsted mod Aalborg. Vi skulle ud og finde en ny computer til dem. Vi fandt også en overlækker maskine til dem. Jeg håber de bliver rigtig glade for dem. Vi fik lidt frokost derude. Mens vi var i Aalborg, fik jeg også købt Chilis smølfe-kostume. Nu mangler jeg bare blå ansigtsmaling og gult hårspray! Jeg fik sat deres computer helt op her i dag og sluttede opgaven af med lidt hygge og rødvin. John kom også lige over til en kop øl og så kunne vi køre hjem alle sammen og lave hurtig aftensmad.

Jeg har lagt mærke til noget sjovt og det er at der kommer en lyseblå bil kørende forbi og dytter for tiden – igen og igen. Det er altså skægt. Og jeg mistænker stærkt Karin og Bjarne, eftersom de har en lyseblå bil. smiley

Kl. 20 hentede Mette mig og vi tog til ZUMBA. Desværre er der ikke ZUMBA næste uge – pga. vinterferie.

Sikke en DEJLIG, DEJLIG dag! Flere af dem TAK! smiley