De sidste solstråler…

I går var jeg med på Rådhuset til møde sammen med et par mødre inde fra Klokkerholm. Det var faktisk meget spændende at høre om og i morgen aften kommer tøserne over til mig, og så skal der planlægges lidt, hvad der skal ske i forældrerådet for dagplejerne. Spændede, spændende. Jeg kørte i god tid, for ville lige et smut forbi min mor på kirkegården. Det så fint ud derude. Jeg satte mig foran rådhuset og nød de sidste solstråler og ventede på tøserne fra Klokkerholm. Jeg var hjemme igen lidt i kl. 21. Så det var ikke så galt.

I dag har Chili og jeg været en lille hurtig tur ovre hos Mette med en æske Toms skildpadder. Fik øje på dem og tænkte straks på Mette. Ved hun ELSKER chokoladeskildpadder. Chili og jeg tog cyklerne og fik en lille frisk tur frem og tilbage. Solen kaldte i aften og jeg smuttede hurtigt til Hjallerup. John ser fodbold og har fundet popcorn og bajer frem. Jo jo, så skal han hygge. he he…

Leave a Reply

Skriv et svar