De bedste venner…

I går var vi ovre hos Lasse og Mette og deres dejlige unger og spise. Mette tryllede som altid i sit køkken og vi var alle godt forspiste. Behøver jeg sige mere, end Mette havde lavet pandekager med is og jordbær til dessert! Halleluja!

Chili blev og overnattede sammen med Morten. De hyggede sig og Mette har også lige skrevet en dejlig sms, at de bare griner og leger så godt sammen endnu. Det kan ikke være bedre. Og så kan mor her komme ud og handle lidt med lillesøster i ro (eller… sådan da..). hi hi. Vi fik set The Grugde da John faldte i søvn. Den var da pænt klam, må jeg nok indrømme. Er glad for jeg havde mit store tørklæde med derover i hvert fald – så jeg kunne gemme mig i det.

Noget helt andet er, at Karin, Mette og jeg har aftalt at mødes til noget tøsehygge. Vi tror alle tre det kunne blive rigtig hyggeligt – og jeg er i hvert fald sikker på vi nok skal have noget at snakke om! smileySå det glæder jeg mig til. Og så er det jo to dejlige piger – så hvorfor ikke slå os tre sammen og på kryds og tværs. Ungerne ville også elske det – det er jeg sikker på. Så det ser vi frem til…

John er ude og køre hestemøg på marken idag. Han har lagt en masse store bunker møg på marken og trækker det så ud over marken med traktoren. Meget smart. I hvert fald nemmere end hvis han skulle bruge håndkraft.

Nu vil jeg også i omdrejninger. Jeg vil ud og handle og derefter nok hente Chili-musen, hvis hun altså vil med hjem igen…smiley Kan I have en fantastisk søndag alle sammen, der læser med her…

Leave a Reply

Skriv et svar