Cool Down fra Urtefarm

I disse dage tester jeg Cool Down fra Urtefarm til min store hest. Han er blevet ret underlig, når vi rider ud. Mere nervøs end han plejer at være og det er som om han døjer med at se? Og så bliver han mere urolig over tingene. Fik et godt tip om at prøve det her middel.

Cool Down er ikke produceret med tanke på at skulle bruges som et fast tilskud, men til at kunne bruges i perioder/situationer hvor hesten har brug for lidt ekstra hjælp til at finde ro.
Jeg prøvede for første gang i går og jeg må sige at det virkede næsten med det samme?! Han var en hel anden hest. Var godt nok ikke ude og ride i går – men vi gik tur med hestene i stedet for og havde dem med i haven med en masse nye ting og larm – og han var slet ikke stresset, hidsig eller nervøs på noget tidspunkt?! Næste gang jeg skal ud og ride vil jeg prøve at give ham et skud igen og så teste det.