Bambi til tandlægen

Som tidligere skrevet, så var jeg ved skoletandplejen med Lotus fredag morgen. Inden da, var jeg blevet kontaktet af skolen, der sagde at hun havde klaget over smerter i en tand. Selvom det ikke var min uge fik jeg hurtigt fat i skoletandplejen og fik en akuttid fredag morgen.

Skæbnen ville at hun skulle have tanden rykket ud. Det var en begyndende rokketand med et hul i, der alligevel skulle ud. Lotus tog det flot og nåede tilbage til skolen til fastelavn. Synes hun var sej.

Fredag var jo også Valentins dag og vi valgte at fejre dagen med en tur på JinShing i Nørresundby.

Chili overraskelsede også sin mor med en lille ting, da jeg mødte hende ved købmanden i fredags og skulle aflevere noget tøj til hende (som hun skulle have med hjem til sin far på weekend). Blev meget rørt og glad over hun gerne ville overraske sin mor.

I dag var vi på farten med mine forældre til Vester Hassing. Vi havde fået lov at hente en bagskovl med tip funktion af ham vi hentede Valsen hos. Han havde også en frontskovl med tænder og en fejemaskine som vi fik med, kvit og frit.

Leave a Reply

Skriv et svar