Vand er indimellem tykkere end blod …

Selv har jeg altid været enig i den sætning at “Blodet er tykkere end vand” og har ment at “Familien det vigtigste, og de vil altid være der for mig”. Men sammenligner jeg min vennekreds med min familie, så er jeg helt klar over hvor det stærkeste bånd er. Vi har jo ikke selv valgt hvem vi er kommet i familie med og dét at være slægtninge er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man siger hinanden noget, at man gider tage del i hinandens liv – åbenbart?!? Med undtagelse af få familiemedlemmer, så er det i min vennekreds at den største opbakning, de stærkest bånd, den største kærlighed finder sted. Vi er ikke “at sammen” fordi “sådan er det bare”, men fordi vi har valgt at tage del i hinandens liv. Jeg er helt sikker på at blodets bånd er det stærkeste for rigtig mange af jer, men man er måske også nødt til at indse at vandet indimellem er tykkere end blodet …

Blot en tanke! God weekend herfra!

Leave a Reply

Skriv et svar