Spændende dag…

Det er lidt spændende i dag. Lotus skal prøve at være nede hos Jonna til kl. 14:30. Jeg har mobilen på mig, hvis hun skulle blive for ked af det. Det bliver en underlig dag – tænk sig at skulle undvære hende så længe!

Jeg er begyndt at kigge efter ny mobil. MEN, jeg bliver altså lidt nærig. Jeg vil gerne have en iphone.. Men vil dælme ikke give 600 kr. om måneden for at have sådan en. De fede telefoner/smartphones koster bare kassen med abonnement og hele pivtøjet! Jeg nægter det altså. Og så igen… jeg har heller ikke lyst til at have en telefon, der intet kan. Må i tænkeboks – ja, jeg må…

Det var en lidt bedre nat i nat. Jeg valgte at tage Lotus med ind i dobbeltsengen og fik puttet John på sofaen. Han var også en smule vag igår og faldte hurtigt i søvn. Men som sagt, så gik det meget bedre i nat. Lotus vågnede godt nok flere gange – men jeg vågnede knapt nok af det og fik ikke afbrudt min søvn så meget. Kan være det bliver samme løsning i nat. Hun vågner fordi hun hoster så forfærdeligt meget og det gør ondt på hende.

I aften står den på ZUMBA! Glæder mig!