Smølfer og Tracktorpulling…

Mændene er sendt til Tractorpulling inde i Hjallerup – Altså John og Lasse. Mette og jeg skal i biffen her, når de kommer hjem. Vi skal ind og se Smølferne i 3D sammen med Morten og Chili. Bagefter mødes vi med mænderne og de små tøser inde på Burger King, hvor aftensmaden skal indtages. HYGGE!

Ungerne og jeg har været på genbrugsrov her til formiddag. Hjallerup har fået ny genbrug. Eller ny, er den ikke – den er bare flyttet til større lokaler. Kom hjem med to par bukser, en kjole og cardigan til Chili + en scooter til Lotus til sølle 30 kr. samt en trøje til mig selv. Til under 100 kr. I love it! Ungerne fik endda lykkeposer, flag og balloner derinde. Så det var en rigtig god ide, at tage derind. Ellers var vi lige inde og købe lidt makeup og osede rundt. Der var godt nok MANGE mennesker. Der var en masse arrangementer rundt om i byen kunne vi se.

Da vi kom hjem, fik vi smidt Lotus i seng og så gik vi ellers i krig med bilen. Den trængte til en rengøringstur indvendigt. Og huset skal også lige have en hurtig tur, så vi med god samvittighed kan tage ud og hygge senere med vennerne.

Leave a Reply

Skriv et svar