Nissestreger på jobbet

Det er altså sjovt at være på job i disse dage i december. Vi har så meget sjov med hinanden og dét at være drillenisser for hinanden. Hold nu op, vi har grinet meget. Elsker mit arbejde og elsker mine kollegaer for de gider lege med. Det er så sjovt og dejligt med et lille grin i løbet af dagen.

Dog gik det lidt ud over mig i går, da min nisse havde gået amok på mit kontor og samtidigt havde wrappet min bil ind, da jeg skulle hjem (i regnvejr) og der gik lidt tid før jeg havde wrappet min bil ind. Opdagede også inden jeg kørte, de (til sikkert stor morskab) havde puttet en stor slange på mit udstødningsrør. Det havde sikkert lydt godt, hvis jeg havde kørt.

Blev forkælet i går med denne her smukke buket

Chili og jeg alene i går aftes, så vi skyndte os at lave mad og fodre dyrerne. Vi fik spist hurtigt og så kørte vi en osetur til Aalborg. Hun ville gerne ud og købe en gave til hendes veninde og jeg havde lidt småting jeg også ville ud efter. Så det var meget hyggeligt. Da manden kom hjem, kom han hjem og overraskede med en smuk buket blomster. Så dejligt!

Leave a Reply

Skriv et svar