Livstegn!


Hold da op, hvor har det altså været en herlig weekend. Fredag gik med første dag på jobbet. Blev taget godt imod og glæder mig til at starte rigtigt i morgen. Om aftenen tog jeg ud til Michala efter aftensmaden og vi kom hurtigt i feststemning og tog bussen ind til Aalborg, hvor vi fik danset en masse og mødt en masse kendte ansigter. Så hyggeligt.

Næste morgen kørte jeg fra Michala igen og så hjem for at pakke de sidste ting og campingvogn. Turen gik så til Børglum – op til Birgitte og Peter, der ville holde grillfest inden Løkken Koncerten. John og ungerne ville så kun med op og spise, og så ville de køre hjem efterfølgende. Må indrømme, jeg synes det var en smule hårdt, at starte op igen efter fredagens strabasser – meeeen, det gik. Med hjælp fra noget hjemmebrændt! pyyyh.. Himlen åbnede sig desværre midt i det hele oppe i Løkken. Men, det klarede vi i stiv arm og jeg var faktisk tør, da Rasmus Seebach hoppede på scenen. Det var ret godt gået – i forhold til, at jeg ikke havde regntøj på! Hurra for sorte plastisksække!!

Vi mødte en masse gamle klassekammerater og havde det virkelig så skægt. Turen sluttede af med en god tur oppe på Løkken Bryghus. Takker alle, der var med igår, for en helt igennem fantastisk aften! Glæder mig allerede til næste år!

Leave a Reply

Skriv et svar