I hestens tegn!

Dagen i dag stod da godt nok lige i hestens tegn. Stod tidligt op og fik ellers gjort Jens klar og fin til Show. Mette og jeg mødtes i går aftes og NØØJ, så flotte hestene blev. Gipsy var hvidere end kalkvæggen! Det var helt utroligt. Mette havde gjort et super godt stykke arbejde. Lasse tog så over og hyggede med John og et par øller. Mette og jeg sluttede os til dem og klokken blev da over midnat før vi lukkede og slukkede og hoppede til køjs. Vi havde jo en lang dag forude.

Det hele forløb ganske udmærket med Show og det hele. Dejlig dag, som sluttede af med champagne og napolionshatte ved hestene.

Morfar kom og hentede begge unger i formiddags, så vi havde tid til Jens og alt det andet vi skulle nå. Jeg skulle også lige ind til byen efter en bette gave til Hr. Hansen, som holder Herre-fødselsdag i aften + lidt fars dags gaver. Vi fik pakket campingvognen, så den stod klar til afgang. Vi var lige hjemme og runde og så afsted igen med campingvognen og fik den sat op oppe hos morfar. Jeg kørte derefter John op til Hr. Hansen. Morfar fik lavet aftensmad og ungerne blev kørt godt trætte. Begge unger sover nu trygt i campingvognen. Chili og jeg var ellers på tur rundt i Rakkeby efter aftensmaden. Det slog hende helt ud. Så meget, at hun selv tog nattøj på og gik ud i campingvognen og puttede sig! Så må hun være MEGET træt! hi hi.

Jeg har købt lidt snold og sodavand og taget et par bøger med. Så skal jeg bare hygge med det i aften. Vil nyden roen og en aften (delvist) alene. Skøøøøønt. Har hørt en lille fugl synge om, at morfar henter rundstykker til os i morgen tidlig. Det kan jo ikke være bedre.

Leave a Reply

Skriv et svar