Har nydt solen… og lader op!

Chili har været hjemme i dag. Hun klager sådan over hun har ondt i hovedet. Hun hoster også rigtig meget om natten – så kan godt forstå hvis det er steget hende til hovedet. Snakkede lige med lægen og han sagde jeg gerne måtte give hende børnepanodil og ellers bare en masse hostesaft. Så måtte vi lige se weekenden over.

Jeg har fået malet en masse i dag i haven. Det sidste af legetårnet, en køkkenkasse, en sektion stakit og vores reflekspæle i gården. Jo jo! Fint skal det være. John mener vi skal omdøbe gården til Mahogni-gården. hi hi. Vejret har også været til en lille hyggestund i havemøblerne. Chili legede i skyggen og jeg fik lige bagt lidt over en god bog!

HC har lige haft ringet. De skulle låne bilen og traileren til at hente deres lille gedekid hjem i. John smutter med og joiner dem til en bette kold ude hos Karin og Bjarne. Han synes vist det var længe siden. smiley

Mette og jeg har gået og trippet om vi skulle ud og ride eller ej. Vejret var lidt drilsk og det ene øjeblik regnede det og det næste var der fuld solskin. Vi valgte dog at springe turen over. Jeg har også en del jeg skal have forberedt til i morgen. Første dag på job samt ungerne skal passes hos morfar imens! Sikke meget jeg skal huske i morgen. Det meste er dog kommet i bilen.

Blev dog lige, inden spisetid, ringet op af en venlig fyr, at de gerne ville se mig til samtale i morgen eftermiddag. SÅ afsted det går efter fyraften i morgen! ThuHej siger jeg bare! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar