Forældrebestyrelsen…

Skal til møde i aften med Forældrebestyrelsen for dagplejen. Det er jeg noget spændt på og vil gerne være med til at gøre en forskel. Vi mødes ude hos Heidi i aften.

Vi skal også have fundet ud af hvad vi skal i morgen aften. Der er jo Sankt Hans. Kan være vi smutter en tur til Klokkerholm – ned til Møllesøen. Det har vi ikke prøvet endnu. Farmor og Farfar har ikke invitereret os i år. (HINT HINT)smiley Såeh, vi er lidt på bar bund over hvad vi skal. Men vi kunne jo også tage til fællesspisning i Ørum, som vi har prøvet en gang før. Det var nu også hyggeligt.’

Det går bedre med min arm. Har i dag prøvet at lade min skinne blive hjemme. Det går fint indtil videre. Det værste er at køre bil uden den. Det er nemmere for mig at skrive på maskine uden… Så det er vist pest eller kolera. Håber snart den bliver tip-top. Det rykker i mig for at komme ud til hest. I går var der så fint et vejr og kunne jo ikke komme afsted. Snøft. Tror efter weekenden, så er jeg klar. Har alligevel også en masse jeg skal de næste kommende dage – så Jens får lige et par dages sommerferie mere.

Leave a Reply

Skriv et svar