DUPER dag!

Ja, det er rent ud sagt en “DUPER” dag i dag. I pausen kom jeg ned i Sparekassen Vendsyssel og fik indsat vores skattepenge på kontoen. Altid dejligt, at gå i banken og få penge og ikke skulle af med nogle.

Imorgen skal jeg møde ind i Hjallerup. Skal ind og snakke om noget seniormesse og møder derfor til direktørtid. Ikke så ringe endda. Bagefter skal jeg hjem og have bakket bilen til messen på Nordkraft, torsdag. Torsdag bliver en lidt hektisk, men absolut god dag. Jeg skal møde ude ved Nordkraft torsdag morgen og så skal jeg lige have pakket bilen ud og sat stand op til forfatterskolen. Bagefter skal jeg til en samtale inde i Aalborg centrum. Og så skal jeg tilbage til messen derefter og blive der resten af dagen. Glæder mig.

Noget andet er, at vi er blevet inviteret til 25-års jubilæum hos vores Dagplejemor. Det glæder vi os rigtig meget til.

Leave a Reply

Skriv et svar