4 personer

  • 600 g svinemørbrader
  • 75 g Smør
  • 100 g bacon
  • 200 g flåede tomater
  • 1/2 stk grøn peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 1 tsk køkkensalt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/4 tsk paprika
  • 2 1/2 dl piskefløde 38%
  • 2 spsk kulør
  • frisk purløg

Kødet renses
for fedt og hinder. Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Smørret
brunes let i en gryde (må ikke blive for brunt). Kødet vendes heri til
det er gyldent.

Bacon, flåede tomater, peberfrugt og
champignoner kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. De
grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden
tilsættes sammen med kulør.

Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Den smages til med salt.

Drys klippet purløg over retten før servering og kog evt. ris dertil.

Jeg håber at det smager herren i huset. Han har jo ikke gjort andet end at snakke om Pernilles spanske gryderet siden han var derude og spise.. thi hi…