<!–
WriteFlash('’);
//–>Det var ellers planen at ungerne og jeg ville ud og kælke. Vi forsøgte også – men det virkede bare ikke rigtig. Kælken ville ikke rigtig få fart på. Nå, men så gik vi hjem igen og koblede kælken bagefter havetraktoren. Wuhuuuu hvor det gik smiley

Lotus var i bæreselen på min maven med ansigtet ind mod mig – godt pakket ind i termosæt, 3 par tykke strømper, 2 sæt vanter og varm hue og sin flyverdragt – Chili havde tøj lignede det samme på – og jeg fandt min termoridedragt frem. Vi led ingen nød i hvert fald! Vi kørte en 10 min og så gik vi ind igen i varmen. Men det er ikke sidste gang vi skal ud og køre med kælken. Det må gerne lige holde op med at sne og blæse – det var lidt råt at være ude i…

Hvor i bare hygger i motorbøller. Bare der er en motor der kører, så er Gitte glad smiley” – Skrevet af Mette

Og hvor det bare passer…. he he… Tror også det var mig selv, der synes det var sjovest.. he he..