16-06-2010

Lotus er en fin pige i god trivsel. Hun ammes udelukkende og amningen forløber uden problemer – ammes hver 4. time om dagen og hver 2. time om aftenen. Er vågen en enkelt gang om natten. Lotus er generelt en glad og tilpas pige, der smiler og pludrer. Hun har dog i sidste uge haft 4-5 aftener, hvor hun var meget urolig og grædende. Forældrene mener, skrigeturerne kan skyldes overstimulation og er belvet mere bevidste om at skærme Lotus lidt, så hun får ro indimellem. Skrigeturerne kommer oftest om aftenen når hele familien er hjemme. Vi aftaler at familien kontakter sundhedsplejen ved behov for vejledning, hvis Lotus bliver tiltagende urolig.

Lotus er en kvik pige i rivende motorisk udvikling. Hun putter hænderne i munden.

Mor fortæller desuden at Lotus allerede kan trille fra ryg til mave og omvendt. Flot bugleje, der med fordel kan støttes ved at ligge en rullet stofble under brystet på Lotus når hun ligger på maven. I kan også sætte et spejl op foran hende så hun stimuleres yderligere til at ligge på maven. Lad gerne Lotus ligge på et tæppe på gulvet, så hun udvikler trillefunktionen og øje-håndkoordination. På gensyn når Lotus er 4 mdr. Ring ved behov.

Vægt: 6000 gram – Længde 61 cm – Hoved: 41