Chili fik et huskespil af Børnehaven med billeder af alle ungerne på hendes stue. En rigtig god ide.

Lotus og mor har også været ude og købe gave fra Lotus til Chili. Chili måtte pænt vente på hendes far kom hjem – før hun måtte pakke gaven ud. Hun fik et mini-karoke anlæg med de kendte børnesange.

Chili var noget spændt på hvad det nu var far og mor havde fundet på. Mor havde jo fortalt at far kom med en STOR gave i traileren. Chili sad derfor i næsten en time spændt og ventede på han kom hjem. Glæden var stor da hun så det var et Legehus!

Dog skal vi lige have samlet det rigtigt. Som I kan se – så er vinduet i bunden af døren smiley og så skal det males her henover sommeren. Vi må lige se om vi ikke kan overtale far til, at det SKAL være lyserødt smiley

Kort tid efter kom Morfar med flere gaver. Chili fik en Hello Kitty Computer. Den blev hun utrolig glad for. Den er også rigtig sej og kan lære hende en masse ting. Den skal hun i hvert fald nok få en masse glæde af. Hun fik også en skoletaske og et penalhus med blyanter og tusser i. Vi må hellere passe ekstra på vores sofa denne gang så smiley

Vi sluttede aftenen af med boller, kakao og “kagemand” inden Chili skulle i seng kl. 20.00. I kan vel godt regne ud vi sidder her og er godt forædte nu – med alt det mad vi skulle indtage på meget kort tid. Pyh…

Tak for alle fødselsdagshilsnerne på SMS og på Fjæsbogen – det er jo rørende så mange som har lykønsket den bette tøs. Det er vi meget glade for! Tak alle sammen smiley