I dag holdte jeg fødselsdag for familien. Jeg fik rigtig mange gode gaver: Penge, tørrestativ, Twiligth bøgerne samt en på lydbånd, leggings, en cowparade shoppeko. Herligt. smiley

Vi prøvede at lave Flødebolle-lagkage og det var vist et hit som i kan se på billedet nedenunder smiley

Den var rigtig god – især med de hindbær der også kom deri. Det gjorde den ikke var så sød. Da gæstede tog hjem hyggede tøserne på sofaen og far tog over for at færdiggøre hestehegnet.

Senere må vi vist hellere også få givet Birthe og Svend Åge den Frituregryde vi skylder dem. Vi har den ude i bilen, men glemmer hver gang at få den bragt over til dem. Jeg kom jo til at ødelægge Birhtes sidst var i sommerhus – så selvfølgelig skal de have en ny.

I aften skal vi også have sat hestene på deres nye fold. Men først skal vi ud og have bundet poser på hegnet hele vejen rundt – så de ved hvor hegnet er med 100% sikkerhed. Jeg glæder mig til at se dem når de kommer på alt det nye græs. Selvfølgelig må vi også lige holde øje med den lille pony, Brutus – at han ikke får for meget græs. Han skulle jo nødigt blive forfangen.