John skulle jo prøve at være alene med Lotus-pigen igår aftes mens jeg tog til træning med hesten. Jeg var næsten kommet op, da John ringede. Lotus flippede helt ud og jeg måtte hellere komme hjem. Rebecca kom så – og vi blev enige om at smide Jens i en boks og så kunne jeg lige drøne hjem og få ammet Lotus – igen.. Det gik fint og Lotus fik lidt at spise og faldte så i søvn.

Jeg kørte så tilbage til Thorup og fik redet i en 45 min sammen med Rebs. Så godt! Fik også en bette galop-runde! JUHUU… Er så stolt. Det gik bare så godt. Rebecca prøvede også Jens – og det gik jo også godt. Rebs havde endda sporre på – hvilket Jens ikke har prøvet før.

Jeg fik Jens i traileren og så var det Enyas tur. Men hun ville ikke op – og efter 45 min blev jeg nød til at køre hjem med Jens. Kl. lidt over 23 ringede Rebs at hun stadig ikke havde fået Enya i traileren. Så mig og Lotus tog afsted og prøvede at hjælpe. Dog uden hjælp. Oluf og Susanne (Hestens ejere) kom og hjalp til og så var Lotus ved at vågne så jeg blev desværre nød til at køre hjem. Kl. kvart i 1 i nat var hun i traileren – fik jeg at vide. Sikke en aften. Synd det skulle ende sådan. For det var virkelig en hyggelig aften og god aften på hest!