1. arbejdsdag hos EC…

Morfar kom her lidt i 7 i morges og var klar til at være “Morfar-i-huset” hele dagen. John blev desværre nød til at tage hjem fra job, da han var syg. Opkast. Han har så sovet i campingvognen hele dagen, mens Morfar tog sig af ungerne. De har vist hygget sig rigtig godt og Chili siger hun glæder sig til i morgen, når Morfar kommer igen. Er også rigtig taknemmlig for, at han vil se efter ungerne denne uge. Det betyder virkelig så meget. Nå, men ja.. jeg mødte jo ind kl. 8.00 i Hørmested og blev mødt af min nye kollega/makker, der var så sød at have rundstykker med. Vi fik en kop kaffe og en bette sludder og jeg fik en rundtur i butikken. Nåede at få lavet 2 helsiders annoncer og lidt til oveni alt det info man nu skal have på sådan en første dag. Jeg får vist lov til at møde fra 7:30-15:30! Det er bare SUPER i forhold til at hente unger. Så jeg kan ikke klage. Skal dog møde 8-16 lige her de første 14 dage i min oplæringsperiode og derefter får jeg nye mødetider. Havde en god-første-arbejdsdag og dagen fløj virkelig bare afsted. Glæder mig allerede til i morgen…

Leave a Reply

Skriv et svar